REIKI HEALING GER DIG LIVSENERGI I GÖTEBORG

Känner du dig stressad eller utbränd? Har du svårt att sova? Har du känslomässiga blockeringar? Reiki healing är en japansk healing och friskvårdsteknik där energin kanaliseras via terapeutens händer och skapar livsenergi.

Händerna läggs på olika kroppsdelar för att lösa blockeringar och spänningar. Dessa kan vara på en fysisk, känslomässig, mental eller andlig nivå. Terapeuten är endast en kanal för den rena livsenergin. Reiki försätter din kropp och ditt system i en mycket djup avslappning och aktiverar kroppens egna självläkande förmåga. Stress reduceras på ett effektivt sätt och ditt immunförsvar stärks. Reiki-energin lindrar smärta och värk och fyller samtidigt på kroppens energiförråd. Det är mycket effektivt på människor som är utbrända, har sömnproblem, stressproblem eller andra känslomässiga problem. Hos Art of Being i Göteborg får du hjälp med Reiki healing i kombination med samtal.

Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor eller för att boka tid för denna livgivande behandlingsform!

SCHAMANSK HEALING GER DIG KONTAKT MED DIG SJÄLV

Känner du att du tappat kontakten med ditt innersta, att du inte känner dig jordad, inte vet vem du är? Då kanske schamansk healing skulle passa dig. Jag jobbar med olika jordande tekniker, trumma, skallra och vägledning som hjälper dig att komma i kontakt med ditt innersta.